Recept, který vám zabere nějaký čas, ale umožní vám chvíli příjemné introspekce s vynikajícím gastronomickým výsledkem.
Suroviny
- Listové těsto 250 g
- Dýně 200 g
- Kozí sýr 100 g
- Směs hub 100 g
- Vařené kaštany 50 g
- Med 4 čajové lžičky
Postup
1.
Listové těsto tence rozválejte.
2.
Nakrájejte jej na čtverce o straně asi 10 cm.
3.
Formy vyložte čtverci z listového těsta.
1.
2.
3.
4.
Nakrájejte dýni na kostky.
5.
Naaranžujte dýni do formiček.
6.
Přidejte nakrájené houby a nasekané vařené kaštany.
4.
5.
6.
7.
Přidejte kozí sýr.
8.
Povrch pokapejte medem.
9.
Posypte nasekanými vlašskými ořechy.
7.
8.
9.
10.
V nabídce trouby zvolte funkci Cook4, nastavte čas na 30 minut a spusťte vaření.
11.
Plech s formami položte na úroveň 1 a krůtí plátky, bramborové placky a koláč na ostatní úrovně.
12.
Po upečení podávejte minikoláče, koláč nechte vychladnout a krůtí a bramborové koláče nechte teplé, abyste je mohli podávat jako druhý chod.
10.
11.
12.
13.
Minkoláče vyndejte z forem a ozdobte je vánočními ozdobami.
13.